Proslave

Zajedno sa Vama stvorili smo toliko prelepih uspomena, obradovali i iznenadili drage ljude, proslavili i uveličali Vaše važne datume. Neizmerna nam je čast što birate naš restoran.

Hvala Vam na poverenju!


Naše profesionalno osoblje, sa dugogodišnjim, a neki i višedecenijskim iskustvom u našem restoranu su tu da ispune i Vaše najsitnije želje. U ponudi imamo raznovrsne menije za svečane ručkove i večere, ili rođendane i korporativne događaje, koje dodatno prilagođavamo Vašem ukusu. Naš vinski podrum sa preko četiri stotine vinskih etiketa iz najrazličitijih regija sveta i naravno, naših najboljih vinara, koje savršeno upotpunjavaju bogatstvo aroma i ukusa naše kuhinje.

Za Vaše najdraže pripremili smo Franš poklon vaučere, koje možete odabrati u vrednosti i sa propratnom porukom po želji.

Slavljenike uvek volimo da obradujemo poklonom od restorana, prskalicama, penušavim vinom za svakog gosta za stolom i rođendanskom pesmom, ukoliko nam naravno dozvolite da je otpevamo.

Proslave venčanja organizujemo isključivo nedeljom kada restoran inače ne radi, i na raspolaganju je u potpunosti Vama i Vašim gostima. Minimalan broj gostiju za organizaciju proslava nedeljom je 120 osoba. Posluženje je sa našeg švedskog stola, niz specijaliteta dekorativno aranžiranih na dužini od tridesetak metara. Naši kuvari, dopunjavaju izbor posluženja sve vreme trajanja proslave, i tu su da pomognu pri serviranju. U blizini švedskog stola nalazi se roštilj na ćumur, gde gosti mogu odabrati da se neki od ukusa sa roštilja pripremi za njih baš u tom trenutku. Svaki gost koji želi može biti poslužen za svojim stolom, tokom trajanja cele proslave, jer jedan konobar poslužuje desetak gostiju. Ponuda švedskog stola obuhvata i bogat izbor restoranskih deserata, koje prate tri ukusa sladoleda koje serviramo u kornete i korpice sa dodacima po želji. Sveže birano voće poslužujemo za sve Vaše goste. Muzički ansambl, dekorater, kao i fotograf i kamerman su po Vašem izboru, ali mi Vam uvek možemo pomoći sa preporukama ukoliko želite.


Kuhinja restorana Franš zasniva se na svežini i vrhunskom kvalitetu namirnica, koje su birane sa najvećom pažnjom. U procesu obrade restoran koristi isključivo proverene proizvode, odličnog kvaliteta i poznatog porekla. Sva jela su pripremana u trenutku porudžbine, bez upotrebe konzervansa, prerađivanih namirnica ili hemijskih aditiva. Sve namirnice svakodnevno analizira naš diplomirani prehrambeni tehonolog, u našoj laboratoriji u okviru restorana. Ponuda morskih specijaliteta stiže sveža sa Jadranskog, Egejskog i Severnog mora, a ponekad i sa Atlanskog okeana, sa deklaracijom tačnog datuma ulova. Prepoznatljiva je aroma naših jela sa roštilja. Meso pripremamo u posebnim komorama u restoranu, koje potom pečemo na drvenom ćumuru – stvarajući gastronomski ukus restorana Franš. Peciva i lepinje se svakodnevno peku u restoranskoj pekari, bez hemijskih aditiva, kvasca i bez konzervansa. Kolači su takođe domaće proizvodnje, od najbolje belgijske čokolade, italijanskog putera i bez hemijskih boja i veštačkih pojačivača ukusa. Poslastičarnica restorana koristi sveže sezonsko voće, ili ako mora,  voće koje je zaleđeno u samom restoranu. Za Vaše posebne prilike naši poslastičari mogu napraviti tortu – baš po Vašem ukusu.


U zimskoj sezoni raspolažemo sa 170 sedećih mesta, u okviru kojih imamo potpuno izdvojenu salu za 25 gostiju. Vrlo ozbiljno vodimo računa o nepušačima, naročito u zatvorenom prostoru. U letnjem periodu bašta može ugostiti i do 350 gostiju, sve pokriveno i zaštićeno od kiše i sunca.

Parking je obezbeđen i čuvan.

Za sve dodatne informacije, molimo Vas da nas kontaktirate putem mejla: pr@frans.rs

Bulevar oslobodjenja 18a, 11115 Belgrade
Visa
Mastercard
Maestro
AMEX
DinaCard
Intesa Banka
Allsecure