Uz restoran, najviše se inovirala i menjala ponuda jela i specijaliteta.
Počeli smo sa šezdeset različitih porudžbina, razvrstanih u osam kategorija.
To su bila hladna predjela, topla predjela, čorbe, gurmanski specijaliteti, jela po porudžbini, jela sa roštilja i salate. Naravno, i poslastice.
Danas u jelovniku brojimo sto šezdeset različitih jela, raspoređenih u čak četrnaest kategorija. (prebrojali smo : ) )
Tokom godina pridružili su se specijaliteti od tartufa, salate jela, vegetarijanska i posna jela i morski i rečni specijaliteti. Formirali smo i poseban odeljak jela od piletine, kao i jela od ćuretine. Svaka kategorija ima po bar dvanaest različitih ukusa, koji svaki dan, u zavisnosti od želje i ukusa gostiju dobijaju po još neku varijaciju koja nije upisana u jelovnik.
Pored obične tulumbe, imamo i takozvanu « operisanu tulumbu ». Ova poslastica je nastala smelim inovacijama i šalama naših gostiju i konobara. Naši konobari uvek vole da izađu u susret, posebno kada je gost neodlučan. Ukoliko bi neko želeo tulumbu, ali bi istovremeno želeo i nešto kremasto, tada naši konobari uvek predlože kombinaciju oba. Onda još samo preostaje pitanje da li tulumbi dodati vanila krem ili šlag, ili možda i jedno i drugo? Vremenom će se ova poslastica sve više preporučivati i dobiti svoje ime – operisana tulumba. Operisana tulumba je presečena na pola, punjena vanila kremom, šlagom ili kuglom sladoleda. Slika će možda objasniti bolje.
Mi samo znamo da ovoj tulumbi niko nikada nije odoleo.